loading...

انجمن بلوچستان

سیستان و بلوچستان با دربرگیری ۱۱ درصد مساحت کشور تنها استانی است که از نعمت گاز طبیعی محروم بوده وبا وجود قول های متعدد، روشن شدن مشعل گاز در این استان به رازی خاموش تبدیل شده است به ادامه مط

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
سوغات رشت چیست 3 2268 hoseinn
راهنمای استفاده از تشک بادی برای درمان دیسک کمر 1 768 hoseinn
لینک سازی داخلی و خارجی 1 784 shabgard
انواع سوختگی ها و چگونگی کمک به مصدوم 4 1801 nik952148
آشنایی و راهنمای خرید مواد افزودنی بتن 2 863 shahabiyan
هتل 5 ستاره پر آکوم دسرت پالم دبی 7 1906 nik952148
اشتغال صفر در سیستان و بلوچستان و رنج کارگران مهاجر بلوچ 4 1671 nik952148
مشاهده «شاه روباه» در سیستان و بلوچستان 6 2479 nik952148
انجام حرکت های کششی همراه با تردمیل 1 982 armen88
خاش کجاست ؟ معرفی شهرستان خاش در نقشه 1 1029 armen88
هدف های بی نظیر سئو 1 1019 kian2137
گاو صندوق 1 1074 masoome
دانلود تلگرام طلایی برای کامپیوتر با لینک مستقیم 0 763 amir
نمایندگان استان حادثه تروریستی محور خاش – زاهدان را محکوم کردند 0 822 amir
دفن بهداشتی ۳ شتر مشکوک به بیماری هاری در خاش 0 809 amir
ایجاد توسعه و تحول در مبادلات اقتصادی با رسمی شدن بازارچه مرزی کوهک 0 815 amir
جزئیات شروع طرح جدید پیش فروش محصولات ایران خودرو 0 749 amir
شرایط استفاده مشمولان غایب از امتیاز ایثارگری والدین برای کسر خدمت 0 795 amir
برگزاری دوره بازآموزی طرح ملی امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر استان 0 824 amir
سرخط اخبار روز رسانه های کشور - دوشنبه 29 بهمن 97 0 778 amir
سیستان و بلوچستان با دربرگیری ۱۱ درصد مساحت کشور تنها استانی است که از نعمت گاز طبیعی محروم بوده وبا وجود قول های متعدد، روشن شدن مشعل گاز در این استان به رازی خاموش تبدیل شده است به ادامه مطلب بروی. سیستان و بلوچستان با دربرگیری ۱۱ درصد مساحت کشور تنها استانی است که از نعمت گاز طبیعی محروم بوده وبا وجود قول های متعدد، روشن شدن مشعل گاز در این استان به رازی خاموش تبدیل شده است.

اگر چه اجرای خط لوله انتقال گاز ازعسلویه به شهرستان ایرانشهر در سال ۱۳۸۴ به عنوان یکی از مصوبات دور نخست سفر استانی هیئت دولت نهم با عنوان خط لوله صلح امید روشن شدن مشعل گاز در خانه های مردم این استان را پر فروغ کرد اما با گذشت ۹ سال از آغاز این تصمیم روشن شدن مشعل گاز در این استان رازی خاموش باقی مانده است.

اجرای پروژه خط لوله هفتم سراسری توسط قرارگاه خاتم الانبیاء که مقرر بود ظرف مدت سه سال تا چابهار و مرز پاکستان امتداد یافته و از سال ۲۰۱۴ روزانه ۲۱ و یک و نیم میلیون متر مكعب گازطبیعی به پاكستان صادر کند هنوز به منصه ظهور نرسیده است.

پروژه گازرسانی به سیستان و بلوچستان که از دولت نهم تاکنون به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دولتمردان و هدیه ای تاریخی به مردم این استان لقب گرفت به رغم تمامی خبرهایی که از شتاب بخشی این پروژه تاکنون حکایت داشته اما در عمل حرکتی لاک پشتی دارد.

تعلل و تاخیر در اجرای پروژه گازرسانی در زمان مقرر و از طرفی افزایش قیمت سوخت مازوت و قطع یارانه کارخانجات بارها کوره های تولید کارخانه های بزرگ از جمله سیمان را به خاموشی و یکی از بزرگترین آب شیرین کن های استان در بندر کنارک را  به تعطیلی کشانده است.

عدم وجود گاز در استان موجب افزایش هزینه های گزاف برای تامین برق توسط نیروگاه های استان و همچنین تاثیر بر سایر واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی و یا کوره های آجر پزی شده است.


از ۱۹ شهرستان در سیستان و بلوچستان با جمعیت ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر تنها به ایرانشهر گازرسانی شده است که با گذشت چهار سال از این اتفاق مبارک اما هنوز تعداد بی شماری از مردم این شهر از گاز طبیعی محروم هستند.

بهمن ۱۳۸۸

با رسیدن خط لوله صلح در بهمن سال ۱۳۸۸ به سیستان و بلوچستان و نامگذاری نقطه عطفی در تاریخ شکوفایی استان بارقه ای از امید در دل مردم روشن شد.

مدیرعامل شركت ملی گاز ایران در بهمن ماه سال ۸۸ و در آیین افتتاح خط لوله صلح در ایرانشهر یادآور شد تا دو سال آینده شاهد بهره برداری از عملیات گازرسانی به شهرهای زاهدان و زابل خواهیم بود.

جواد اوجی در مراسم افتتاح گازرسانی به ایرانشهر که با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر نفت سابق برگزار شد بیان داشت: مشعل گاز تا دو سال آینده در شهرهای زاهدان و زابل روشن خواهد شد.

دهم اردیبهشت ۸۹

دهم اردیبشهت ماه ۸۹  رئیس جمهوری وقت ایران اسلامی که به منظور افتتاح کارخانه سیمان سیستان به این استان سفر کرده بود اظهار داشت: لوله کشی گاز برای کل مناطق سیستان و بلوچستان ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که به وزیر نفت دستور داده ام با سرعت روند کار آن را اجرا کند و در دولت نهم کل مناطق سیستان و بلوچستان از نعمت گاز بهره مند شود.

۱۶ فروردین ۹۰

۱۶ فروردین سال ۹۰ استاندار وقت سیستان و بلوچستان نیز با قاطعیت در آغاز سال نو روشن شدن مشعل گاز تا پایان سالجاری را به شهروندان زاهدان نوید داد.

علی محمد آزاد  در دیدار با جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان با تبریک سال جدید و تاکید بر تلاش همه جانبه برای تحقق خواسته مقام معظم رهبری در امر " جهاد اقتصادی " در راستای توسعه و پیشرفت سیستان و بلوچستان افزود: «برای تسریع در تامین گاز مناطق شمالی استان با پیگیری های انجام شده و موافقت وزیر نفت، عملیات اجرایی خط انتقال گاز از ایرانشهر به زاهدان و بالعکس آغاز شده و در حال انجام است و تا پایان دولت دهم مشعل گاز در سراسر استان روشن می شود. »

۲۳ آذر ۹۱

حاتم نارویی به عنوان آخرین استاندارسیستان و بلوچستان در دولت نهم در ۲۳ آذر ۹۱ در مراسم انتصاب مدیرعامل جدید شركت گاز استان با اشاره به اینكه نحوه گازرسانی به شهرهای استان مطلوب نیست اظهار داشت: تمامی شهرهای استان باید به ترتیب اولویت به طور كامل از نعمت گاز برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه اجرا و تكمیل طرح گازرسانی باید در زمان مقرر انجام شود تاکید کرد: در تلاش هستیم با جذب اعتبار از مركز بتوانیم تا پایان سال ۹۲ تمامی شهرهای مركزی استان را از نعمت گاز برخوردار سازیم.

تاکید بر روشن سازی مشعل گاز و ایجاد بستر های رشد و سرمایه گذاری تا پایان دولت از جمله قول هایی بود که در طی ۸ سال گذشته به طور مستمر در تمامی سخنرانی ها بر آن اصرار شده است اما با پایان یافتن عمر دولت دهم این قول ها به ثمر ننشست.

۱۰ بهمن ۹۲

با روی کار آمدن دولت یازدهم باری دیگر روشن کردن مشعل گاز بر سر زبان ها افتاد و استاندار جدید دولت یازدهم در جمع معتمدان، ریش سفیدان و قشرهای مختلف مردم در مصلی محمد آباد هامون در سیستان اظهار داشت: خط لوله انتقال گاز از ایرانشهر به مرکز استان تا سال آینده تکمیل و سپس به شهرستان های شمالی منتقل می شود.
علی اوسط هاشمی در دهم بهمن ماه سال ۱۳۹۲ اظهار داشت: مشعل گاز از سال آینده در شهر زاهدان و پس از آن در سیستان و در نهایت در ولایت نیمروز افغانستان روشن می شود.

هر چند که روشن کردن مشعل گاز تا پایان سال ۹۳ و به قول استاندار از نگاه مردم و بسیاری از کارشناسان غیر ممکن و بعید به نظر می رسید اما هاشمی باری دیگر در ۱۹بهمن ۹۲ در خلال بازدید از نمایشگاه مشاغل خانگی در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: سال آینده به مدد دولت یازدهم شعله گاز در مرکز استان روشن خواهد شد.

۲ آذر ۹۳

تاکید و دقت استاندار برای روشن شدن گاز تا پایان سال ۹۴ بارقه ای از امید را در دل مردم زنده کرد اما دوم آذر ماه سال جاری مصادف با جشن یک سالگی خدمت علی اوسط هاشمی در استان باری دیگر تاریخ روشن شدن مشعل گاز به تعویق افتاد و استاندار با نوید روشن شدن مشعل گاز تا نیمه نخست سال ۹۵ این قول تکراری را بار دیگر تمدید و تکرار کرد.

تنها شهر دارای گاز فاقد گاز است

از تعداد ۱۹ شهرستان در سیستان و بلوچستان با جمعیت ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر تنها به ایرانشهر گازرسانی شده است که با گذشت چهار سال از این اتفاق مبارک اما هنوز تعداد زیادی از مردم این شهر از داشتن گاز طبیعی محروم هستند.

با وجود اینکه لوله گاز موسوم به خط صلح  به میانه بسیاری از خیابان های اصلی شهر ایرانشهر کشیده شده است اما هنوز مردم ایرانشهر و سایر شهرهای استان با وجود همجواری با خط لوله صلح به دنبال خرید کپسول های ۱۱ کیلویی گاز هستند و رنج خرید این کپسول ها در بازار آزاد و حمل آن را باید به جان بخرند.

با وجود اینکه قیمت هر سیلندر گاز ۶۰ هزار ریال قیمت گذاری شده است اما به دلیل ایجاد بازار سیاه و کمبود گاز به ویژه در فصل زمستان قیمت یک سیلندر گاز ۱۱ کیلویی از مرز ۱۵ هزار تومان فرا می رود.

گازرسانی در ایرانشهرتا پایان ۹۴ تمام می شود

در این رابطه مدیر عامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شهر زاهدان تنها مرکز استان در کشور است که از نعمت گاز طبیعی محروم است.

محمدحسن طهرانی بیان داشت: برای تکمیل پروژه گازرسانی ایرانشهر به زاهدان ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است که دولت تدبیر و امید در سال جاری برای طرح گازرسانی به تمامی استان این اعتبار را در شورای اقتصاد به تصویب رسانده است.

وی با بیان اینکه در مرحله نخست، اولویت با طرح گازرسانی ایرانشهر به زاهدان است اظهار داشت: در شهرستان ایرانشهر ۸۰ درصد سطح شهر لوله گذاری شده است و ۲۰ درصد باقی مانده نیز تا سال اینده تکمیل می شود.

وی با بیان اینکه تعداد ۸ هزار و ۵۰۰ اشتراک در شهرستان ایرانشهر پیش بینی شده است افزود: در حال حاضر به ۶ هزار متقاضی گازرسانی شده و تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ مشترک نیز تا پایان سال دیگر از نعمت طبیعی گاز برخوردار می شوند.

طهرانی یادآور شد: سوخت رسانی به نیروگاه ایرانشهر نیز در دستور کار قرار دارد و پیش بینی می شود تعداد مشترکان گاز در ایراشنهر و حومه به ۱۲ هزار اشتراک برسد.

وی افزود: درشهرستان زاهدان نیز تاکنون ۱۴۰ کیلومتر به میزان ۱۰ درصد لوله گذاری انجام شده است.

وی در پاسخ به خبرنگار ما مبنی بر علت تاخیر در اجرای پروژه گازرسانی به زاهدان و سیستان افزود: پاسخ این سوال از حیطه اختیارات این شرکت خارج و منوط به اظهار نطر مسئولان شرکت مهندسی توسعه گاز ایران است.


مديريت بازدید : 967 دوشنبه 24 آذر 1393 زمان : 10:50 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
google-site-verification=uc3-PMy3G-cbPEMKMFbbynUv2-o5co1TCKUsTPBXYqg