منبع درامد ملت بلوچ در حال حاضر
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
منبع درامد ملت بلوچ در حال حاضر
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی تحلیل و برسی مسائل بلوچستانمنبع درامد ملت بلوچ در حال حاضر

تعداد بازدید : 1163
نویسنده پیام
jasemsky2011 آفلاین
کاربر انجمن

ارسال‌ها : 27
عضويت : 11 /2 /1393
محل زندگي : سراوان
سن : 21
تشکر ها: 4
تشکر شده : 18
منبع درامد ملت بلوچ در حال حاضر

اقتصاد

منبع درامد ملت بلوچ در حال حاضرملت بلوچ در حال حاضر هیچ منبع درآمد قانونی ندارد.و اقتصادش وابسته به شغل های کاذب و غیر تضمین شده است.

و کلیه مردم درآمدشون بسته به مرز و مبادلات مرزی مختصر گشته است.

در صورت بسته شدن مرز اقتصاد بلوچستان به صد زیر صفر سقوط خواهد کرد و هزار بدتر به فقر و بدبختی دامن خواهد زد.

امروز تنها شغل ما بلوچها و منبع درآمدمون از طریق مرز و شقل (شریف!!) گازوییل کشی است.اگر این مسیر و تنها راه منبع درآمد مردم بسته شود دیگر منبه درامدی وجود نخواهد داشت.زیرا چرخه درامد و اقتصاد در بلوچستان از طریق این کوره راه کاذب در حال چرخش است.درامد و فروش در بازار داخلی بسته به این است که مرز باز باشد تا پارچه فروش،لوازم یدکی فروشها،فروشندگان لوازم ارایشی،بهداشتی،خواروبار فروشها و سوپرمارکتها،مارکیت های سبزی و تره بار ...خلاصه هر آنچه وجود دارد بتوانند ادامه حیات بدهند و برای همگان واضح است اگر روزی مرز بسته میشود منبع درآمد همه مردم سقوط میکند.

حال اگر ملت عزیز بلوچستان واقعا همانطور که پیش میرود این مرز بسته شود و این شغلهای کاذب با توجه به اینکه کمک درامد و اقتصاد کلی مردم بلوچ هستند و خسارات بسیار جبران ناپذیری هم برای مردم دارد و جان بیش از هزار تن را تا کنون گرفته و سرمایه هزاران نفر بازداشت و بلوکه و یا طعمه تیر و اتش شده اند فکر می کنید جایگزینی برای روی کار امدن این هزاران نفر که در این کار مشغول هستند وجود دارد.و ایا با بسته شدن این مسیر کاذب و اینکه اقتصاد بلوچستان فعلا از این طریق می چرخدکاسبان و بازاریان حالشان چگونه است.شاید ما چون ان قدر در فکر نانیم و زندگی در فقر که برای بعد فکری نداریم.

و شاید وقتی دلسوزان جامعه که اگاه به این امر هستند کاری انجام می دهند همه ما انها را به باد انتقاد می گیریم که عملکرد انان باعث بسته شدن مرز شده و حال اگر اصلا این مرز وجود نداشت حال و روز ما چه می شد؟

و اینکه این طرح و سیاستی است که قبل از دلسوزان و مبارزان اگاه شروع شده و فقر از ریشه رقم خورده نه از دیروز و امروز

واقعا حال مردم چگونه است بعد از اینکه تنها منبع درامد و اقتصادشان بسته شود.مردمی که فقط امیدشان به بازار ازاد است و هیچ منبع درامدی جزء از طریق کار در بازار ازاد ندارند؟

بنده اشارتا و مختصر نکاتی را یادداشت کردم چرا که شما بهتر درک می کنید فقط اشاره ها کافیست

پس فرزندان بلوچ با واقعیت ها بجنگید و از اما و اگر ها و شاید و نبایدها بپرهیزید.

شما تحت ستم اید و ظلم ،فقر و بدبختی

تا به کی سکوت و در خواب غفلت

پس منتظر معجزه نباشید خودتان ان معجزه شوید

مبارزه برای آینده ای بهتر تنها راه باقی مانده است.

چیزی برای از دست دادن نداریم باید برای پس گرفتن مبارزه کنیم.


یکشنبه 14 اردیبهشت 1393 - 17:26
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر
taha آفلاین


ارسال‌ها : 318
عضويت : 29 /6 /1392
تشکرها : 52
تشکر شده : 27
پاسخ : 1 RE منبع درامد ملت بلوچ در حال حاضر :

واقعا حیفه

نبوغ اصلی بلوچ ها همین گازوییل کش ها هستن اگه ازشون حمایتی میشد واقعا هم دولت هم ملت به موفقیت های خوبی میرسیدن

ولی حیف...


امضای کاربر :
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393 - 17:50
ارسال پیام نقل قول تشکر
irandegani آفلاین


ارسال‌ها : 230
عضويت : 20 /6 /1392
محل زندگي : ...
سن : 23
تشکرها : 37
تشکر شده : 24
پاسخ : 2 RE منبع درامد ملت بلوچ در حال حاضر :

ریشه ی اصلی گرایش مردم به این کار بی کاریه


چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 - 08:56
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر
daroosazjavan آفلاین



ارسال‌ها : 312
عضويت : 28 /6 /1392
محل زندگي : khash
سن : 24
شناسه ياهو : hamed.dadkan@yahoo.com
تشکرها : 30
تشکر شده : 27
پاسخ : 3 RE منبع درامد ملت بلوچ در حال حاضر :

وقتی ما هیچ درامد و صنعتی نداریم جوانان تحصیل کرده و بی کار ما برای روز مزدی به عسلویه و رفسنجان میرن یا دست به قاچاق سوخت یا مواد میزنند چرا باید نرخ بیکاری استان ما 40 درصد باشد مگه ما مردم این کشور نیستیم؟


امضای کاربر : یادمان باشد از امروز خطایی نکنیم
گر که در خویش شکستیم صدایی نکنیم
پر پروانه شکستن هنر انسان نیست
گر شکستیم ز غفلت من و مایی نکنیم
یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم
وقت پرپر شدنش ساز و نوایی نکنیم
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند
طلب عشق ز هر بی سرو پایی نکنیم.
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 - 09:59
ارسال پیام وب کاربر نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ